Over ons

Over BBQ Aansteker

We heten je welkom bij bbqaansteker.nl! We zijn een team van enthousiaste barbecue liefhebbers die erachter staan dat een goede barbecue begint met de juiste tools. Ons team deelt samen de passie voor koken en barbecueën, waarmee het idee is ontstaan om barbecue materiaal van hoge kwaliteit aan te bieden. We gunnen immers iedereen hét perfecte vuur voor alle gezellige barbecuediners.

Hier op bbqaanstekers.nl voorzien we je van de beste barbecue producten waarbij kwaliteit, gebruiksgemak en veiligheid samenkomen. Zo streven we er samen naar om elke barbecue-ervaring te verbeteren, zodat we je helpen bij het creëren van onvergetelijke gezellige momenten met vrienden en familie. Of het nu gaat om de zoektocht naar de beste barbecue starter of de juiste aansteker, je vindt het allemaal hier bij bbqaansteker.nl

We kijken ernaar uit om jou te helpen met het vinden van de ideale elektrische aansteker, barbecue of houtskool. Dus, waar wacht je nog op, ontdek de beste producten en de laatste barbecue trends!

sunset solarpad zonnepanelen

Auteurs

Casper Doorn

Ik ben Casper Doorn, een gedreven 29-jarige ondernemer uit Nederland. Ik verdeel mijn tijd tussen mijn ondernemerschap, mijn passie voor koken, muziek maken en gamen. Thuis vind ik balans en rust, ondersteund door mijn vriendin. Ik ben een professional met een creatieve geest en diverse interesses. In mijn vrije tijd, vooral tijdens de zomerdagen ben ik een barbecue-liefhebber en geniet ik hier samen van met mijn vriendin, familie en vrienden. Om ieders barbecue-ervaring onvergetelijk te maken deel ik hier mijn kennis, tips & tricks. 

Zie artikelen